Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Θεωρία Νο36: πρώην και φίλος??

Ναι, πολύ όμορφο δυο άνθρωποι που κάποτε έζησαν μια ιστορία αγάπης αργοτεραααααααα(αργοτερα ντεε!!) να είναι φιλοι συνεχίζοντας καθ1 τη ζωή του!! όμως, άμεσα πολύ χλωμο να συμβει κάτι τετοιο...απλά γιατί, αν οχι και οι 2, απ΄τη μια μερια κάτι θ υπάρχει..αισθηματα, αναμνησεις...κάτι!!!
Και στην τελική, όχι! δε γινεται να ειμαστε φιλοι ρε αδερφεέ! εγώ με τους φίλους μου δεν εχω κανει sex, ούτε σκέφτομαι ότι μια μέρα θα με παντρευτούν! επίσης όταν βλέπω το ονομά των φιλων μου στο κινητό ή τον υπολογιστή μου η καρδιά μου παραμένει στη θέση της, σε φωτογραφίες τους με άγνωστες κοπελιές γελάω και δεν τσατιζομαι, οταν τους συναντώ δεν το παίζω άνετη-ειμαι ανετη και μπορώ να βρω κι άλλα αλ όπως και να εχει καταλήγω στο οτι ο πρώην μου ΔΕΝ είναι φίλος μ!!! :)

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Θεωρία Νο35: home sweet home...

Ένας φίλος πριν λίγες μέρες μου είπε πως οι άνρθωποι που δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας, κάποια στιγμή θα γυρισουν. Αυτό που λέμε ότι ο τροχός γυρίζει.. Δεν ξέρω αν το πσιτεύω αυτό με τον τροχό..γιατί, εκτός από το ότι δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς την έννοια του γυρίσματος(ποιος βρίσκεται πού και τι κάνει σε σχέση με πριν..)είναι περίπλοκη υπόθεση: τροχός ή ευθεία?! [http://eldreamer.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html] Παρ'όλα αυτά όμως μπορώ να πω ότι με έπεισε, συσχετίζοντας το παρελθόν με το σπίτι μας...

Τί είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε όταν κλείνετε την πόρτα του σπιτιού σας...??
Αν όχι ολοι σας, οι περισσότεροι θα πείτε ανεπαίσθητα "κινητό, λεφτά, κλειδιά..".. ή γενικα αν έχετε ξεχάσει κάτι κ πρέπει ν γυρισετε να το πάρετε.. Έτσι λοιπόν και οι άνθρωποι που δεν ειναι στο παρόν μας, κάποια στιγμή θα συνηδιτοποιήσουν τί είναι αυτό που ξέχασαν για να γυρίσουν να το πάρουν...! Δεν ξέρω αν είναι πειστικό, ρεαλιστικό κτλ αλλά μου άρεσε και μου έδωσε μια αίσθηση αλήθειας και γι'αυτό θέλησα να το μοιραστώ!
Βέβαια, υπαρχουν και τα εγκατελειμμένα σπίτια είτε επειδή βρήκαμε κάποιο νέο και καλύτερο, είτε επειδή μας το πήρε η τράπεζα...!!! Σ'αυτά λοιπόν μάλλον δε θα βρεις να πάρεις κάτι που έχεις ξεχάσει όσο κι αν προσπαθήσεις, αλλά πάντα θα σου δημιουργουν αυτά, η σκέψητους ή η όψη τους μια γλυκιά λησμονιά! Χωρίς να ξέρεις αν θέλεις να γυρίσεις... όμως σαν το σπίτι σου...πουθενά!!

The canvas of you life Pictures, Images and Photos

[ Billy-Δανάη-Νικόλ thx!! ;) ]