Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Θεωρία Νο70: Ανασφάλειες στοπ.

Πριν βγεις έξω, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη.. εκείνη τη στιγμή μην ψάξεις για το τσουλούφι που πετάει, για το παραπάνω ρουζ-κραγιόν ή το οποιοδήποτε ψεγάδι πάνω σου. Χαμογέλα και δες πόσο όμορφη-γοητευτική-σαγηνευτική είσαι και πες στον εαυτό σου πόσο ωραία θα περάσεις! (you are sexy and you know it!)
Όταν βγεις έξω με τη φίλη σου που είναι "θεά" όπως λες, μην αρχίσεις να νιώθεις αόρατη και ασήμαντη και μαζευτείς σε μια γωνία... Αν δεν το πιστέψεις εσύ για σένα δε θα το κάνει κανείς! Ανέδειξε το χαμόγελό σου, την ομορφιά σου, την ευστροφία σου και όποιο άλλο ατού σου και κλέψε την παράσταση, ακόμη κι ως "ημίθεα" !!
Όταν σ' ενδιαφέρει κάτι, κυνήγησέ το! Μη σε πιάνουν οι ανασφάλειες "δε μου αξίζει", "δεν είμαι αρκετά καλή", "δεν είναι για μένα" κ.α. παρεμφερή! Σου το ξαναλέω: αν δεν το πιστέψεις εσύ για σένα δε θα το κάνει κανείς!
Υπάρχουν άτομα εκεί έξω που τους έδειξες και ότι το αξίζεις και ότι παραείσαι καλή και ότι είναι για σένα! Κι αυτό το κατάφερες εσύ με την άνεσή σου και την αυτοπεποίθησή σου... Η αυτοπεποίθησή σου είναι που σε κάνει ελκυστική. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες καιιι "μονόν λαβέ" ;)

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Θεωρία Νο69: Μη μετανιώνεις

Αν ήταν κάτι καλό, ήταν υπέροχο...
αν πάλι όχι, ήταν μια ακόμη εμπειρία !

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Θεωρία Νο68: people always leave..

Το θέμα είναι πότε θα φύγουν, πώς και τί θα αφήσουν πίσω τους! Γιατί αν τα πάρουν όλα μαζι τους, αν τα σβήσουν όλα και δε σου μείνει τπτ εσένα ούτε καν ως γλυκιά τους ανάμνηση, εύχεσαι να μην τους είχες γνωρισει... Αν όμως το κάνουν όσο πιο ανώδυνα μπορούν κι ετσι σου επιτρέπουν να σχηματίζεται το χαμόγελο στα χείλη σου κ μόνο με τη σκέψη τους..τότε μπράβο τους! Και μπράβο σου κι εσένα για την τύχη σου(γιατί ξέρεις δεν είναι εύκολο πράγμα να βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους)!!

Θέλει προσοχή όμως εεε! Είτε της πρώτης είτε της δεύτερης κατηγορίας ο άνθρωπος που "έχασες", που σου έφυγε, πρόσεχε να μην περιμένεις τα ίδια απ'τους άλλους... ούτε όμως να πιστεύεις πώς τέτοιος άλλος δε θα βρεθεί!! Ύπουλες οι εξελίξεις, να το θυμάσαι..

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Θεωρία Νο67: Σιγουριά είναι αυτό που ψάχνεις?

Όταν κάτι δεν πάει καλά θέλεις έναν δικό σου άνθρωπο... κάποιον που να σε ξέρει, να έχετε μοιραστεί πολλά και να μπορείς να στηριχτείς σ'αυτόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει ή όχι τον ίδιο σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου που είχε και παλιότερα..ωστόσο εσύ θα τον αναζητήσεις... θα καταλάβεις ότι σου έχει λείψει και ότι τον χρειάζεσαι... και νιώθεις τόσο όμορφα κοντά του.. και έρχεται το ερώτημα: δεν είναι επαρκείς οι άλλοι άνθρωποι που έχεις γύρω σου? Δεν έχουν όσα έχει αυτός ή απλά εσύ δεν τα έχεις δει ακόμη σ'αυτούς? Και γιατί αναζητάς πάλι τη σιγουριά αυτού του ανθρώπου και δεν προαπαθείς να τα βγάλεις πέρα μόνος σου...?! Πριν λίγο δεν ήσουν που έλεγες ότι σ'αρέσει η ελευθερία και η ανεξαρτησία?

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Θεωρία Νο66: Εντύπωση

Μερικοί άνθρωποι καταφέρνουν να σε κερδίσουν χωρίς να σε εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα... είναι και μερικοί άλλοι όμως που καταφέρνουν να σε χάσουν με τόσο εντυπωσιακό τρόπο !!