Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Θεωρία Νο16: τελικά, η ζωή είναι ρόδα και γυρνάει ή ευθεία δίχως γυρισμό....??

photography Pictures, Images and Photos
Συχνά βλέπουμε σκηνές-ιστορίες-καταστάσεις να επαναλαμβάνονται με τα ίδια άτομα είτε στους ίδιους ρόλους είτε σ'αντίστροφους.. συχνά λέμε κοιτάω μπροστά κ συνεχίζω... τι απ'τα δύο ισχύει?!?? και τα δυο? αν ναι, τότε το μπροστά(η ευθεία) ταυτίζεται με τον κύκλο...?! αν ναι, τι σκατά μαθαίνουμε τόσα χρόνια γεωμετρία κι αναλυτική γεωμετρία κ γεωμετρικούς τόπους και και και...?! (χαχ δεν είναι τίποτα επηρεασμένη από πανελλήνιες!)
κι όμως ενώ όντως καταστάσεις επαναλαμβάνονται, εμείς επιμένουμε στην ευθεία...επιμένουμε να ελπίζουμε πως υπάρχει μόνο μπροστά! Εξάλλου ό,τι υπάρχει σε φωτογραφίες λέει πέρασε-έχει πεθάνει!Και για να υπάρχει στις φωτογραφίες προφανώς έχει συμβεί(ας βάλουμε στην άκρη τα μαγικά του photoshop!), άρα πέρασε-έφυγε... Κι ας παραθέσω εδώ πως οι φωτογραφίες είναι το μόνο σωσίβιο στον ωκεανό του τίποτα... αυτό άραγε είναι καλό ή κακό?!...Κι αφού κλείσω την παρένθεση, ας επανέλθω στην ευθεία...αφού εξηγήσω ότι το να βρίσκεσαι διαρκώς σε έναν κύκλο καταντάει βαρετό και κουραστικό! μάλιστα, ευθεία! μ'αρέσει αυτό-μου δίνει κουράγιο-μ'εξητάρει-μου αναπτύσσει την περιέργεια! οι παράδρομοι όμως?!
photography Pictures, Images and Photos
γιατί μη μου πείτε ότι είναι μια ξερή ευθεία...! όχι τίποτα άλλο, ξενέρωτη μια σκέτη ευθεία! να μην πεταχτεί κάτι ξαφνικά απ' το διπλανό στενάκι?!να μην έχει μια απότομη στροφή?!να μην εχεις να διαλέξεις δεξιά ή αριστερά(χωρίς κομματικά υποννοούμενα:P)?!?
Και σ'αυτό το σημείο να, κι αλλη ερώτηση: τι γίνεται με τους παράλληλους και τους κάθετους δρόμους?!?? οι πρώτοι δεν ενώνονται ποτέ κι οι δεύτεροι ενώνονται μόνο μια φορά...?έτσι πάει...? Τι να πει κανείς?! δύσκολη η "γεωμετρία" της ζωής!

Και πριν κλείσω, να μια ακόμη συσχέτιση ζωής και φωτογραφίας: Life. Pictures, Images and Photos

ναι, δεν το κρύβω, είμαι ερωτευμένη με τις φωτογραφίες!!

6 σχόλια:

  1. όπως και να έχει, σημασία έχει να σε βγάζει εκεί που θέλεις... έτσι πίτσι μου ;) <3 γιατί μετράει το να είσαι ευτυχισμένος τελικά-αλλά και κατά την διάρκεια θα έλεγα εγώ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και,χμμμ...νομίζω πως το επόμενο ποστ(ή έστω κάποιο από τα επόμενα!)θα πρέπει να είναι για τις φωτογραφίες...! xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζωη ειναι ροδα και γυριζει οταν ειμαστε πεπεισμενοι οτι το απωθημενο μας γινει πραγματικοτητα και γινουμε ευτυχισμενοι
    Η ζωη ειναι ευθεια και δε γυριζει οταν θελουμε να τα ξεχασουμε ολα και να κανουμε μια καινουρια αρχη
    Σοβαρο διλημμα, εγω τεινω προς το δευτερο [αλλωστε, πανω κατω, αυτο ελεγα σε ενα ποστ μου] αλλα καμια φορα υπαρχει και η ροδα για να τα φερει ολα ανω κατω... Σκατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμμμ, άρα έχει διττή φύση την οποία επιλέγουμε εμείς όπως θέλουμε να δούμε λες...?!?? :S δεν ξέρωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουτε εγω ξερω -.-
    Αρα ας μεινουμε στις επιλογες που κανουμε τωρα και θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωστό κι αυτό! εξάλλου είπαμε, καθ1 κάνει τις επιλογές του και είναι υπεύθυνος γιαυτές...κι από 'κει και πέρα είμαστε οι επιλογές μας-λέει...κ νομίζω καλά λέει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή