Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Θεωρία Νο17: fairytales..

FAIRIES Pictures, Images and Photos

διάβασα πριν λιγο σε ένα ποστ μιας κοπέλας:

"κ πώς τελειώνει ένα παραμύθι αν ακόμα δεν έχεις σκοτώσει τον δράκο του?! εύχεσαι να τον βρείς προφανώς....έστω κ αν πρέπει να ξαναδιαβάσεις απ'την αρχή το παραμύθι !!! :) "

μ'έβαλε λοιπόν σε σκέψεις... έχουν όλα τα παραμύθια δράκους...?!? ή μάλλον, είναι όλοι οι δράκοι κακοί...?!?? και μέχρι πόσες ας πούμε φορές θα διαβάσεις το ίδιο παραμύθι...?!? ακούγονται χαζά φαντάζομαι αλλααα πραγματικά μ'άρεσε τοσο πολύ έτσι που το έθεσε αλλά απ'την άλλη...πφφφ!τι κάθομαι και γράφω?!

το θέμα είναι, πως και η ζωή μας σαν παραμύθι πρέπει να αντιμετωπίζεται(ή μήπως είναι?!?)...και γι'αυτό έμεινα σ'αυτό... όμως, σ'αντίθεση με τα αγαπημένα μας παραμύθια, δεν έχει κάθε κεφάλαιό της πάντα καλό τέλος!! χμμμ..μπα, δεν έχω κ πολύ έμπνευση σήμερα ε?να τ'αφήσω καλύτερα...

κι όμως ρε γαμώτο! εγώ πιστύω στα παραμύθια!! στις νεράιδες και τα ροζ συννεφάκια!! ευτυχώς ή δυστυχώς... άσχετα αν το ροζ μετατρέπεται σε γκρι ή κάποιο άλλο χρώμα...άσχετα αν..αν ο πρίγκιπας δεν εμφανίζεται επάνω στο άλογο κι άσχετα απ το αν πρέπει ν ψάξω γι'αρκετά το δράκο ώστε να φτάσω στην "αλήθεια του παραμυθιού" !
Fairy Pictures, Images and Photos

Ωστόσο σ'αυτό το παραμύθι-της ζωής-δεν μπορείς να ξέρεις αν θα έχει ευχαριστο τέλος και αν θα ζεις εσύ καλά κι οι άλλοι καλύτερα ή το αντίστροφο... κι αμφιβάλλω αν θα μπορέσεις να το καταλάβεις έγκαιρα! Το μόνο που ξέρω είναι ότι καλό θα είναι να μην αναγνωρίζουμε την ευτυχία απ'το θόρυβο που κάνει φεύγοντας, αλλά πριν προλάβει να την κάνει με ελαφρά...!! Όπως επίσης σας προτρέπω να πιστεύεται στα παραμύθια και τα όνειρα, γιατι...γιατί πραγματοποιούνται καθημερινά...! =)

7 σχόλια:

  1. σ'ευχαριστώ:)
    εντομεταξύ, τώρα που το ξαναδιαβάζω σκέφτομαι και τ'άλλο: κι αν βρεις το δράκο έγκαιρα, αλλά σε φάει αυτός...?!?!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμμμ...κατι μου θυμιζει ;)

    αχ ναι κ εγω πιστευω παντα στα παραμυθια(δεν ζεις αν δεν πιστευεις),οσους δρακους κ αν εχω αφησει τελικα "ζωντανους".
    το καλο βεβαια ειναι να βρισκεις την "χρυση τομη"τους κ να τους σκοτωνεις γιατι μετα σε παιδευουν μεχρι να ξεχασεις τον εκαστοτε δρακο αλλαααα αυτα εχει η ζωη...ή τα παραμυθια!!!
    βλέπεις μας εχουν μαθει να εχει παντα τελος κ παντα να ειναι και καλο...
    πως λοιπον να μην το αναζηταααας???

    *με εβαλες παλι σε σκεψεις χαχαχα thanx!!!
    φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ☆LoUniTa☆, καταρχάς, εγώ ευχαριστώ;)
    από εκεί κ πέρα...χμμ έχεις ένα δίκιο-λέω ν μάθω στα παιδιά μoy(οοοοόταν!!)άλλα παραμύθια, μην ελπίζουν τζάμπα δλδ οχι τπτ άλλο! =Ρ
    όμως εγώ ξαναρωτάω: είναι όλοι οι δράκοι κακοί..?!?? δλδ το σωστό είναι να εξουδετερώνονται όλοι, χωρίς να έχουν 2η ευκαιρία με επανεμφάνιση σε κάποιο απ'τα επόμενα κεφάλαια του πραμυθιού...?!?? *.*
    (αχ πώς τα λέω, αχ! -χιχιχι-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα μια χαρα τα λες!!! δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο ακριβως(αν ειναι ολοι κακοι)
    καλυτερα ομως να τους κοβονται οι ρολοι...τουλαχιστουν σε αυτους που δεν κανουν νουμερα αχαχαχα
    να μενουν μονο οι πρωταγωνιστες κοινως!!!Που ειμαστε εμεις κ οποιος μας εκτιμα πραγματικα.
    τους αλλους γτ να τους εχεις? για να σε ταλαιπωρουν κ να μπαινεις σε σκεψεις ενω πρεπει δλδ να τα βλεπουμε ολα χαλαρα?!!!
    τα λεω βεβαια τωρα αυτα,μετα απο μια μεγαλη ταλαιπωρια που περασα....γτ κ αυτη (η τελευταια)μεταξυ μας ειναι καλη...(το αλατοπιπερο ξερεις)

    στα παιδια μου θα πω πως υπαρχουν δρακοι...wanna be πριγκιπες....οσοι δεν τα καταφερνουν μενουν δρακοι...οσοι τα καταφερουν ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΤΟΥΣ χαχαχα ή τουλαχιστον περνα τους στην επομενη φαση-παραμυθι :)
    παρλαρα παλιιιι σορυ αλλα ειναι θεμα μεγααααλο..
    πρεπει να το αναλυσουμε σε μια αναρτηση κ οι δυο μου φαινεται :)

    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xixi ναι μπορεί κάποια στιγμή!!! ;)
    thx κ πάλι, φιλιάαα (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sometimes fairy tales do happen :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή