Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Θεωρία Νο18: it's the first day of the rest of my life !

its my birthday Pictures, Images and Photos
hihi φοβερή η pic ε?! εξ ντιιι [xD]
Η πρώτη ημέρα της υπόλοιπης ζωής μου λοιπόν, και επισήμως! Ναι, έκλεισα τα 18-γέρασα κι εγώ [πφφ:/] ! :P Δε θα σας κουράσω αυτή τη φορά[εκτός αν αλλάξω γνώμη στην πορεία!!! xD]
Είναι ωραίο να μεγαλώνεις...έχοντας δίπλα σου άτομα που τ'αγαπάς και σ'αγαπάνε (: Που σου φέρνουν δώρο ΙΟΝ(όχι lacta)γιατί είναι η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή..[ουυυυπς(!) αυτό μάλλον κάτι μας θύμισε ε...?! δε βαριέσαι, αναμνήσεις να υπάρχουν-τουλάχιστον αυτό σημαίνει πως κάποτε υπήρξε!] Που σου φέρνουν τούρτα για να τη φας με κουταλάκια, να λερώσεις τους καλεσμένους σου[=$] και να κεράσεις dj& barman! Που σε σηκώνουν αγκαλιά και σε φέρνουν σβούρα για να σου πουν χρόνια πολλά, παρά τα κιλάκια που έχεις πάρει! Που κάθε φορά που σηκώνουν το ποτήρι λένε "στην υγειά σου", "χρόνια πολλά" κι άλλες ευχές... Που έρχονται από τη Θεσαλλονίκη-ενώ ήταν 13 ώρες στο πολυτεχνείο!- μόνο για σένα...Και σου κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά και σε περιμένουν να περάσεις κι εσύ εκεί [♥ | :) ] ! Που θυμώνουν που κάλεσες τον πρώην[οκ, με τα δίκια τους-δε λέω- αλλά και οι πρώην-αν όχι φίλοι- δεν μπορούν να παραμείνουν δυο άνθρωποι που αγαπάν κ εκτιμούν ο ένας τον άλλον και αφού χωρίσουν..?!?άσχετα που όταν ήσασταν μαζί σου έκανε ωραιότερα δώρα& αφιερώσεις =P] ! Άτομα που έρχονται από το Βόλο και σου κάνουν έκπληξη (ναι, ____ ήσουν ο ίδιος δώρο ακόμα κι αν το έλεγες για πλάκα χθες βράδυ!)... Που ενώ είναι πτώμα από προηγούμενο ξενύχτι και τρέξιμο στο γήπεδο έρχονται να σου ευχηθούν[μετά από 2-3 τηλέφωνα που τους γκρινιάζεις =P] Που σου λένε ότι σ'αγαπάνε και ξέρεις ότι το εννοούν !
Που χαίρονται πραγματικά που σε βλέπουν μετά από τόσο καιρό, σου ζητάνε πριν καλά καλά βρεθείτε να κανονίσετε τον επόμενο καφέ, ξέρουν τι θα σε ρωτήσουν[;)] και όταν φεύγουν σ'ευχαριστούν για τα μικροπράγματα που τους έχεις προσφέρει :')
Ναι, λοιπόν εχθές πέρασα π α ν έ μ ο ρ φ α ! Μπορεί αρχικά να το φανταζόμουν αλλιώς, αλλάαααα ήταν κι αυτό υπέροχο [οκ, αν βγάλουμε τη φαϊνή ιδέα για τα υποβρύχια..γκούχου γκούχου. :P]
Guys..σας αγαπάααααααωωω αλήθεια ρε! Ευχαριστώ πολύ για όλα
ακόμα μία φορά
Ευχαριστώ και για την υπέροχη e-card :D

Κι ας μου ευχηθώ κι εγώ... ! ;P
birthday Pictures, Images and Photos

7 σχόλια:

  1. Ε λοιπον, χρονια πολλα και απο μενα! Η καλυτερη εποχη για να μεγαλωσεις μιας και πλεον θα εισαι φοιτητρια! Και μετα ποιος σε πιανει... =))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ'ευχαριστώ πολύυυυ =)
    ελπίζω να είσαι καλά& να περνάς ακόμα καλύτερα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια πολλααααααααααααααααα =))
    να εχεις ο,τι επιθυμεις.
    κ εισαι τοσο χαρουμενησε αυτο το κειμενο κ χαιρομαι =) σσου ευχομαι να συνεχισεις να χαμογελας παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστώ γλυκιά μ!
    στο εύχομαι και σένα;)
    take care*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια σου πολλά λοιπόν Πριγκιπέσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. happy birthday to you....
    αχ τι μου θυμησες!!!τα πιο σημαντικα κερακια που εσβησα ως τωρα...ισως γτ τα περιμενα χρονια ;) χαχα
    να κανεις ονειρα...κ να προσπαθεις να τα πραγματοποιεις!!!
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σας ευχαριστώ όλους :)
    να περνάτε κι εσείς υπέροχα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή