Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Θεωρία Νο31: Πνεύμα Χριστουγέννων [2010!!]

Φέτος μάλλον αυτό το πνεύμα με περιτρυγυρίζει κάπως περίεργα...! Στην αρχή νόμιζα πως με έβγαλε από τη λίστα επισκέψεών του, τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη... Έλα όμως που είναι παντού με τα φωτάκια, τα στολίδια, το κρυουλάκι που έβγαλε, τα jambo και τις διαφημίσεις τους! Και δεν είναι ότι είναι άσχημα ή σπαστικά όλα αυτά(οκ, θα μπορούσαν να γίνουν για κάποιους αλλά όχι για μένα!). Φυσικά και μ'αρέσουν τα Χριστούγεννα, είναι η ομορφότερη γιορτή! Πηγάζει αγάπη, αισιοδοξία, ευτυχία, νέες προσδοκίες....κι όμως εμένα αυτή τη φορα δεν...! Mου βγάζει κατι διαφορετικο, όπως λησμονιά, άγχος,μοναξιά...μίνι καταθλιψούλα ρε παιδί μου! Είναι η πρώτη χρονιά που δεν τα περιμένω με ανηπομονησία! Αντι για το πνεύμα των χριστουγέννων μ'έχει πιάσει το πνεύμα της απελπισίας κατα κάποιο τρόπο...!ποιόν?εμένα, την πηγή θετικής σκέψης και διασκέδασης!! Μου λείπουν άτομα, αγκαλιές και φιλιά! συζητήσεις, εξομολογήσεις καταστάσεις...! Φτάνει στο τέλος ένας χρόνος με πολλά και διαφορετικά γεγονότα και αισθηματα κι εγω νιωθω πως έρχεται ενα άλλο τέλος, χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω, χωρίς να ξέρω το γιατί και το πώς! Παρότι "μικροσκοπικά πραγματάκια" υπάρχουν καθημερινά στη ζωή μου και δεν τ'αφήνω παραμελημένα υπάρχει αυτό το πρωτόγνωρο και διαφορετικό πνεύμα χριστουγέννων φέτος...! Αντί για το Santa Claus is coming to town, all i want for christmas it you κτλ εγώ ακούω το cristmas by the phone..!! ["But it don't, feel much like Christmas..This used to be, my favorite holiday.."]...

5 σχόλια:

  1. Και εμένα η καταθλιψαρα,όχι καταθλιψουλα,με κυνηγάει από αρχές του 2010 αλλά δεν απελπιζομαι...ξέρεις λένε ότι αν σκέφτεσαι κάτι με όλη τη δύναμη της ψυχης σου γίνεται,γι αυτό αντί να σκεφτόμαστε «ωχ τι χρόνος να είναι αυτός που έρχεται» ας σκεφτόμαστε «μακάρι να είναι καλύτερος απ τον προηγούμενο και χειρότερος απ τον επόμενο»!!!καλά μας Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :) ωραία σκέψη...ευχαριστώ!!
    Ελπίζω να μας περάσει και να πιάσει η ευχή σου , την οποία ανταποδίδω! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα χριστουγεννα! οταν σου ερθουν τα καλα, θα σου φυγει καθε ανησυχια που εχεις για τα χριστουγεννα, κοιτα να τα διασκεδασεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :)
    ευχαριστώ! ελπίζω κιε σύ να τα καταευχαριστηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν δεις τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν,την οικογένεια σου γενικά θα καταλάβεις οτι είναι γιορτή αγάπης και θα την νιώσεις διάχυτη...:) Hope you feel it <3!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή