Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Θεωρία Νο46: things are often unjustly forgotten, but nothing is unjustly remembered...or not?

Πολύ συχνά ξεχνάς κάτι χωρίς λόγο.. γιατί ήταν απλό, ανούσιο ή γιατί απλά έτυχε! (Όχι ότι αποκλείεται να προσπαθήσεις επίτηδες να ξεχάσεις κατι, αλλά συνήθως τότε είναι πιο ζόρι κι αντί να υποχωρεί επιστρέφει διαρκώς δρυμήτερο!)
Τί γίνεται όμως με αυτά που θυμάσαι και συνεχίζεις να θυμάσαι...?!?? έτσι?!απλά έτυχε?! Δεν νομίζω...κάτι σημαίνει που έμεινε εκεί και δε λέει να φύγει! Το θέμα είναι όμως τι είναι αυτό το κάτι...!!

...ίσως σήμαινε πολλά για σένα...
...ίσως ήταν κάτι έντονο(καλό ή κακό/όμορφο ή άσχημο)και σε "συμβουλεύει" για την επόμενη φορά...
...ίσως σου έκανε εντύπωση...
...ίσως πιστεύεις ότι δεν υπάρχει κάτι αντάξιο-πόσο μάλλον καλύτερο(αν και όλα ισχύουν μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου,αλλά αυτό ας το αφήσουμε για άλλη ανάρτηση..)...
...ίσως πάλι, απλά σου το υπενθυμίζουν άτομα και καταστάσεις διαρκώς... ή εσύ ο ίδιος έχεις πείσει τον εαυτό σου να πιστεύει ότι το προκαλούν άλλοι...?!?? τι ισχύει?!?? κι αν τελικά, είσαι εσύ αυτός που βρίσκεται πίσως απ'αυτό, γιατί το κάνεις?!? για κάτι απ'τα παραπάνω που απλά δε θες να παραδεχτείς?!?γιατί δεν πρέπει να το θυμάσαι, αλλά παράλληλα φοβάσαι να το ξεχάσεις...?!?? και τελικά, αυτά που θυμόμαστε είναι όντως πιο ουσιώδη απ'αυτά που ξεχνάμε και δικαιολογημένα δεν φεύγουν...?!??

3 σχόλια:

 1. μπαα. οπως ειπες υπαρχουνε πολλοι λογοι που θα θυμασαι ενα γεγονος. θυμομαστε και πολυ ανουσια πραγματα. αρα? που καταληγουμε? πουθενα :P
  ολα ειναι χωμενα στο κεφαλι σου, ειναι τι ξεθαβεις εσυ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην πραγματικότητα, θυμόμαστε μόνο αυτά που θέλουμε να θυμόμαστε και ξεχνάμε αυτά που θέλουμε να ξεχάσουμε. Και όταν λέω θέλουμε, εννοώ το υποσυνείδητό μας. Και δεν μας προειδοποιεί για το ποια θα θυμόμαστε και ποια όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Mak. , κι εγώ εκεί καταλήγω, δεν σημαίνει και κάτι ποια κ τι θυμάσαι-δυστυχώς :/ ας μπορούσαμε τουλάχιστον να μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το φτυαρι του ξεθαψίματος όμως :Ρ

  sarper? πάνω κάτω στο ιδιο καταλήγεις κι εσυ... αυτό το θυμάμαι, το άλλο το ξεχνάω, ε και?! σιγά το πράγμα! αν κ θέλω μέσα μου να έχω ελπίδες πως δεν είναι απόλυτο...!!! 0:-)

  επίσης, ειναι και πράγματα που ξεχνάς χωρίς να το θέλεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή