Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Θεωρία Νο73: συμβουλές

Σίγουρα χρειάζεται προσοχή στις συμβουλές που διαλέγεις να χρησιμοποιήσεις(από ποιόν, για ποιο θέμα κτλ)και συνηθίζουμε να λέμε "γιατί να με συμβουλέψεις?ας κάνω μόνο μου το λάθος"-εξάλλου δεν υπάρχουν δανεικές εμπειρίες, καθένας έχει τις δικές του!
Μην είσαι σκληρός όμως μ'αυτούς που προσπαθούν να σε συμβουλέψουν. Σκέψου πως οι συμβουλές είναι μια μορφή νοσταλγίας γι'αυτούς, όπως και για σένα. Το να στις προσφέρουν είναι ένας τρόπος να ξεσκονίσουν το παρελθόν τους, να βάψουν τα άσχημα σημεία του και να το ανακυκλώσουν για κάτι περισσότερο απ'αυτό που αξίζει...!

8 σχόλια:

  1. ααααααα οι δικές σου είναι πάντα εύστοχες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανακυκλώνω καλά δλδ παρελθόν ε? καλό ξεσκονισμααα ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... δεν είχα δει ποτέ τις συμβουλές που μου δίνουν οι άλλοι (και τις οποίες ποτέ δεν δέχομαι!) σαν αναμνήσεις τους...
    Καλό σου βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :) νομίζω πως αν το καλοσκφτείς έτσι είναι...δλδ σκέψου εσένα όταν πας να προτείνεις κτ, από δικιά σου εμπειρία στο παρελθόν δεν ειναι? ;)
    γι'αυτο ας μην ειμαστε κακοπροαίρετοι με τις συμβουλές-απλά προσεκτικοί ώστε να διαλέξουμε την πιο κατάλληλη, αν μας κάνει κάτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσες συμβουλές και αν ακούσουμε, συνήθως στο τέλος ακολουθούμε αυτές που μας προστάζει η καρδιά μας πιστεύω^
    αλλά είναι όμορφο να ακούς τόσα διαφορετικά πράγματα απο πολλούς ανθρώπους^ έτσι τους μαθαίνεις και καλύτερα :)
    όπως είπες: Το να στις προσφέρουν είναι ένας τρόπος να ξεσκονίσουν το παρελθόν τους, να βάψουν τα άσχημα σημεία του και να το ανακυκλώσουν για κάτι περισσότερο απ'αυτό που αξίζει...!

    καλή σου μέρα^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δaνaη ευχαριστώ για το χρόνο σου!! όντως καταβάθος θα κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς παρά τις πολλές συμβουλές που θα έχουμε πάρει-εξάλλου είπαμε, δεν υπάρχουν δανεικές εμπειρίες! όμως ας μην αποπαίρνουμε όσους μας συμβουλεύουν... ας δείξουμε κατανόηση πως μέσα απ'αυτό προσπαθούν να φτιάξουν και κάτι δικό τους ή να το μοιραστούν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δειχνω κατανοηση σε αυτα που μου λενε οταν προκειται για πρακτικα θεματα και αυτο οχι παντα. Δεν τους απο παιρνω ομως. Καταλαβαινω γιατι το κανουν. Το θεμα ειναι οτι αυτοι δεν καταλαβαινουν γιατι το κανουν και ειναι κριμα.

    Την καλησπερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι σπάνια συνειδητοποιείς γιατί δίνεις συμβουλές..! αλλά το κρίμα δεν κατάλαβα πώς το εννοείς Αλχημιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή