Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Θεωρία Νο74: keep calm


Όσο ήρεμος και να προσπαθείς να μείνεις κάτι θα βρεθεί που θα διαταράξει τα νευρικά σου κύτταρα-δεν μπορεί!!
Και το πιο σπαστικό είναι όταν τα νεύρα τα έχεις με τον εαυτό σου..επειδή είσαι μόνο λόγια τελικά, επειδή θα παρασυρθείς, επειδή κάτι δεν θα πάει όπως ήθελες, επειδή επειδή επειδή... επειδή ψάχνεις κάποιον άλλον να κατηγορήσεις γι'αυτό που σου συνέβη! :/

Καθένας κάνει τις επιλογές μου φίλε μου κι εσύ τις δικές σου! Πώς περιμένεις λοιπόν να είσαι ήρεμος?! Για να μην αναφερθώ και στο ότι στην περίπτωση που είμαστε πραγματικά ήρεμοι αναζητούμε κάποιο "μπαμ" να ζωντανέψουμε, να τρεξουμε, να ασχοληθούμε!! Άρα γιατί παραπανιόμαστε που δεν μένουμε ήρεμοι?!??

Ακόμα κι όταν θα πάρεις την απόφαση για επιλογές που θα σε φέρουν πιο κοντά στην ηρεμία...τσουπ! να το πάλι! Ή μόνο σε εμένα συμβαίνει?! Ξαφνικά καταιγισμός γεγονότων και πληροφοριών! Λυπηθείτε με δλδ-πόσα ν'αντέξω?!!

Κοινώς, θες δε θες, δεν μπορείς να μείνεις στην ησυχία σου(για πολύ) !
Και δεν οφείλεται απλά στους καφέδες ρε γαμώτο :Ρ

ε μααα, φταίω εγώ μετά?

τα φιλιά μου καιιι
KEEP CALM because TODAY IT'S FRIDAY !!

4 σχόλια:

  1. Fact! Αλλα εχει και αυτο το ενδιαφερον του μωρε! Δινει ενα νοημα στη ζωη. Σκεψου ποσο ανιαρη θα ηταν χωρις λιγη φασαρια η ζωη σου!:)

    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικρό ξωτικό,προφανώς έχεις δίκιο και το έχω αναφέρει σε παλιότερς δημοσιεύσεις, αλλά όταν εχεις τα νεύρα σου κ το μόνο που θες ειναι η ηρεμία σου κ δε σ'αφήνει κανείς, ε κάπου πρέπει ν ξεσπάσεις ;ΡΡΡ
    καλό σου βράδυ κ εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή οταν ψαχνεις για ηρεμία,να μην την βρίσκεις και όταν τελικά την βρείς να σου την χαλάνε-.-
    (ή να την χαλάς ο ίδιος οπως ανέφερες και εσύ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή