Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Θεωρία Νο76: power

Τα αληθινά προβλήματα που θα συναντήσεις στη ζωή σου, δεν έχουν περάσει ποτέ από το προβληματισμένο σου μυαλό. Πόσο μάλλον να φανταστείς την ψυχική δύναμη που θα χρειαστείς. Ωστόσο δεν πρόκειται να ερωτηθείς, όπως (δε) συνέβη και σ'αυτούς...










όμως όλα ξεπερνιούνται-λύνονται-διορθώνονται με κάποιο τρόπο!
Γι'αυτό σταμάτα να γκρινιάζεις για το κινητό που δεν είναι touch ή i-phone(απ'όσο γνωρίζω ακόμη και τα ασπρόμαυρης οθόνης κινητά τηλέφωνα παίρνουν και μηνύματα στέλνουν! μη σου πω είχαν κ φιδάκι!!), για τα μαθήματα που χρωστάς(στρώσε τον κώλο σου κ διάβασε!), για τη γκρίνια των φίλων σου(είναι επδ σ'αγαπάνε καμιά φορά!), για την ασταμάτητη βροχή και την υγρασία που σε ξενερώνουν ή σου χαλάνε το μαλλί(σφύριξε χαρούμενα μπορείς, δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής!), για κάποιον ψιλοτσακωμό ή με κάποια παρεξήγηση(στο χέρι σου είναι να κάνεις πίσω και κάπως να ξεκαθαριστεί το τοπίο!)για προβλήματα που στην ουσία δεν υπάρχουν ρε παιδί μου !
Έχεις την υγειά σου και χίλια δυό καλά και πάλι ψάχνεις το ψεγάδι, το κακό, το κάτι που λείπει...

ψητ! αγαπούλα, αν λείπει κάτι αυτό είσαι εσύ-ψάξε να σε βρεις λοιπόν- και η δύναμη& η πίστη που (θα) σου χρειάζονται διαρκώς !

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!

7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο κείμενο!Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας!Υπάρχουν τόσα και τόσα προβλήματα στον κόσμο και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα πιο ασήμαντα πράγματα!
    Καλή χρονιά σου εύχομαι με πολλά χαμόγελα,υγεία και αγάπη! <3

    Καληνύχτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφο! ετσι ακριβως είναι...
    οι εικόνες τα λενε όλα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θετικη σκεψη,μπραβο!
    φωτογραφιες αψογες για το κειμενο...
    καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάνεις.
    Από την υγεία,μέχρι ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Καλό είναι καμιά φορά,όταν ξεκινάμε να νευριάσουμε γιατί δεν ακούσαμε αυτό που θέλαμε,ή να κλάψουμε γιατί το κούρεμά μας δεν είναι καλό να πατάμε ένα pause,να φέρνουμε τις παραπάνω εικόνες στο μυαλό και να σκεφτούμε ότι κάποιοι άλλοι που 'δεν τα έχουν όλα' καταφέρνουν να χαμογελούν και να βρίσκουν τη χαρά ακόμα και στα πιο ασήμαντα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απόλυτα σωστό το κείμενό σου.
    Για τις φωτογραφίες δεν έχω λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή