Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Θεωρία Νο25: Καλοκαιρινές διακοπέςςς για παντααααα !

Kαταρχάς συγγνώμη για την ασπλαχνη εγκατάλειψη του blog μου, αλλά η έμπνευσή μου είχε αρχίσει διακοπές πριν από εμενα...!!

summer photography Pictures, Images and Photos

Τελειώνει και ο Ιούλιος λοιπόν και θα μπούμε στον τελευταίο μήνα καλοκαιριού...με γεμάτες μπαταρίες λόγω διακοπών, γνωριμιών, βουτιών, καλοπέρασης ! Και είμαστε έτοιμοι να τις ξανααδειάσουμε στο river party, σε 3ημερα κι άλλων διακοπών αλλά ταυτόχρονα να τις ετοιμάσουμε φουλ γεμισμένες για το νέο χειμώνα που θα έρθει...που δεν ξέρουμε πού και πώς θα μας βρει,αλλά μας αρέσει αυτή η πρόκληση!

Προς το παρόν, ερωτευμένη με τη Σκιάθο και με πολύ κόσμο από εκεί! Εξάλλου αυτοί οι έρωτες, από μακρυά ή έστω των 2-3 ημερών από πιο κοντά, είναι οι καλύτεροι ! :D

heart watermelon Pictures, Images and Photos

το θέμα είναι όταν γυρνάς σπίτι...στην καθημερινότητα...στην γκρίνια, στη βροχή... και φυσικά στο facebook, όπου δεν μπορείς να αντισταθείς στο να ψάξεις τα νέα και τις φωτό κάποιων συγκερκιμένων ατόμων! και εκεί που έχεις φουλ διάθεση, έχεις περάσει υπέροχα(χωρίς να σημαίνει ότι δεν σκεφτόσουν αυτά τα άτομα!) βλέπεις κάτι, αρχίζεις να θερμαίνεσαι, να τσατίζεσαι, να ταράζεσαι, το στομάχι σου πάει πάνω κάτω και θες να αρχίσεις ν πετάς ό,τι βρεις μπροστά σου να ξεθυμάνεις! απ΄την άλλη σκέφτεσαι ότι μπορεί ν έκανες κι εσύ τέτοια και χειρότερα στις δικές σου διακοπές! Μετά, συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χαλαρώσεις... ότι τίποτα δεν τελειώνει έτσι εύκολα, άρα και οι διακοπές σου με τη διάθεσή σου στα ύψη της! Αποφασίζεις λοιπόν να γράψεις ένα καινούριο ποστ με καλοκαιρινή, ανεβασμένη διάθεση-όπου βέβαια θα υπάρχει και μια θέση για την κλασσική, αιώνια αγάπη σου που πάντα με τον έναν ή άλλον τρόπο σε κάνει να γράφεις γι'αυτή!- και έπειτα θα ντυθείς, θα ετοιμαστείς για μια όμορφη βραδιά στην πόλη σου πρωτού την ξανααφήσεις για νέες εμπειρίες...

...και κάπως έτσι, μ'ένα μεγάλο χαμόγελο, σας καληνυχτώ και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και υπέροχες διακοπές! και φυσικά, να είναι το καλοκαίρι σας !!!


Let's go... !
summer Pictures, Images and Photos

4 σχόλια:

  1. έτσι, όλοι μας πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.
    και αν η αιώνια αγάπη ήταν αληθινή δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη για πάντα...
    καλή συνέχεια στις καλοκαιρινές διακοπές σου! (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ αισιοδοξο ποστ =)
    καλα να περνας και μην αφηνεις να σε επηρεαζει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα πάνω και τα κάτω έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ζωή!όσο για τις διακοπές ανεκτίμητες!!
    καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ki ama to aurio einai sto xeri mou...8a sai gia pantote to kalokairiiiiii mou!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή