Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Θεωρία Νο26: Δε χρωστάω σε κανενα.

Συχνά κάνουμε πράματα που δεν περιμέναμε ότι θα κάναμε, που δεν μας χαρακτηρίζουν κι όμως μας στιγματίζουν στα ματια κάποιων... Αν βέβαια δε μας χαρακτηρίζουν, γιατί τα κάνουμε?!
Κι αρχίζει ο προβληματισμοοος... και γιατί να σχηματίσουν γνώμη από μια πράξη της στιγμής?!? και γιατί να προσπαθήσω εγώ μετά να αλλάξω αυτή τη γνώμη?!?? τους χρωστάω κάτι?!?? όχι, δε νομίζω! Ωστόσο, γιατί με νοιάζει το τι θα πουν?!?? αφού εγώ αυτό ήθελα να κάνω... ή μήπως όχι?!?? αφού δεν είμαι εγώ αυτή...ενθουσιασμός της στιγμής?! αίσθηση της μάζας?! ανάγκη για διαφορετικές εμπειρίες?! το μότο μου "καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες"?! και πού πήγε το μότο "καλύτερα να μη μετανιώσεις για τπτ"...?!??
οχι όχι δε μετανιώνω...εεε, οκ ίσως για κάτιιι...αλλά και πάλι τι?! πρέπει να απολογηθώ?! σε ποιον και γιατί?? σε εσένα ή σε εκείνον-η? είστε καλύτεροι από μενα ή μήπως άγιοι?!??

. . . Το θέμα με αυτό το ποστ είναι ότι δεν ξέρω πού θέλω να καταλήξω.... στο ότι όλοι ασχολούνται με τις ζωές και τον χαρακτήρα των άλλων σα να μην εχουν δικιές τους ή στο γιατί κάνουμε πράματα που δε μας χαρακτηρίζουν....... !

3 σχόλια:

  1. Ελα ντε αυτο μεγαλη αληθεια ειναι, και εγω το εχω απορια, αλλα και οταν κανεις πραγματα που σε χαρακτηριζουν , παλι λενε για σενα, καλο ή κακο , ο καθενας εχει τι δικη του οπτικη για τα παντα , και αν θελει να ειναι διπλα σου, θα ειναι διπλα σου, no matter what! so ηρεμησε και απλα συνεχισε. Δεν ειναι και η πιο ευκολη απαντηση, που μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ena einai sigouro..den kaneis kati gia tous allous..gia sena tin idia to kaneis...gia na mporeis na peis 'to goustara kai to kana'...panta mas enoiaze h gnwmh tou kosmou..alla ws pote?ws pote 8a exoume second thoughts gia kati epeidi fobomaste tin koinwniki katakraugh?to olo 8ema einai na eisai esu ok me ton eauto sou...efoson esu eisai ok den 8a se noiazei h gnwmh twn allwn,alla h gnwmh twn dikwn sou an8rwpwn..ki an oi dikoi sou an8rwpoi se katakrinoun..tote den einai dikoi sou an8rwpoi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sumfwnw apoluta me nikol =)
    panta oi gurw tha sxoliazoun gt etsi einai h koinwnia poy zume.. kai den tha stamatisei pote auto =)
    apla as adiaforisume.. kai as kanume oti mas euxaristei xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή