Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Θεωρία Νο35: home sweet home...

Ένας φίλος πριν λίγες μέρες μου είπε πως οι άνρθωποι που δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας, κάποια στιγμή θα γυρισουν. Αυτό που λέμε ότι ο τροχός γυρίζει.. Δεν ξέρω αν το πσιτεύω αυτό με τον τροχό..γιατί, εκτός από το ότι δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς την έννοια του γυρίσματος(ποιος βρίσκεται πού και τι κάνει σε σχέση με πριν..)είναι περίπλοκη υπόθεση: τροχός ή ευθεία?! [http://eldreamer.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html] Παρ'όλα αυτά όμως μπορώ να πω ότι με έπεισε, συσχετίζοντας το παρελθόν με το σπίτι μας...

Τί είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε όταν κλείνετε την πόρτα του σπιτιού σας...??
Αν όχι ολοι σας, οι περισσότεροι θα πείτε ανεπαίσθητα "κινητό, λεφτά, κλειδιά..".. ή γενικα αν έχετε ξεχάσει κάτι κ πρέπει ν γυρισετε να το πάρετε.. Έτσι λοιπόν και οι άνθρωποι που δεν ειναι στο παρόν μας, κάποια στιγμή θα συνηδιτοποιήσουν τί είναι αυτό που ξέχασαν για να γυρίσουν να το πάρουν...! Δεν ξέρω αν είναι πειστικό, ρεαλιστικό κτλ αλλά μου άρεσε και μου έδωσε μια αίσθηση αλήθειας και γι'αυτό θέλησα να το μοιραστώ!
Βέβαια, υπαρχουν και τα εγκατελειμμένα σπίτια είτε επειδή βρήκαμε κάποιο νέο και καλύτερο, είτε επειδή μας το πήρε η τράπεζα...!!! Σ'αυτά λοιπόν μάλλον δε θα βρεις να πάρεις κάτι που έχεις ξεχάσει όσο κι αν προσπαθήσεις, αλλά πάντα θα σου δημιουργουν αυτά, η σκέψητους ή η όψη τους μια γλυκιά λησμονιά! Χωρίς να ξέρεις αν θέλεις να γυρίσεις... όμως σαν το σπίτι σου...πουθενά!!

The canvas of you life Pictures, Images and Photos

[ Billy-Δανάη-Νικόλ thx!! ;) ]

7 σχόλια:

  1. Χωρίς να ξέρεις αν θέλεις να γυρίσεις... όμως σαν το σπίτι σου...πουθενά!!

    ^ ναι αυτο ισχυει. ισως,αλλα δεν πιστευω πως οι ανθρωποι γυρνανε πισω ακομη κ αν θελουνε, καποια πραγματα ΔΕΝ γυρνανε πισω. ευτυχως ή δυστυχως. αυτο με τον τροχο λοιπον δεν το πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ να πω την αλήθεια μου
    δεν περιμένω κανέναν να γυρίσει
    Οποίος θέλει να μείνει μένει ….
    Με οποιοδήποτε κόστος ….

    Την καλησπέρα μου …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όμορφη αλληγορία. :)
    κάποιες φορές, πάντως, είναι καλύτερα για μας τους ίδιους κάποια άτομα να ξεχάσουν να γυρίσουν και να μείνουν στα καινούργια τους σπίτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. everybody has a colour in the big canvas of your life...poso dikio exeis???????? <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακομη και αν γυρισει , το θεμα ειναι οτι γυρισε ή το οτι ηρθε να παρει; μαλλον οτι γυρισε, ασχετως αν ο γυρισμος αυτος μετα προκαλει πονο, δυστιχια, αγανακτηση κτλ Αλλα αφου θα ξανα φυγει γιατι γυρισε αρχικα; και γιατι επρεπε να φυγει προτου ξαναγυρισει;Συμφωνω με το ονειρο, οποιος θελει να μεινει μενει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νομίζω πως όλες σας λέτε και κάτι απ'αυτά που πιστεύω! :)
    γιατί όντως, είτε γυρίσει κάποιος είτε όχι, δε θα ειναι το ίδιο, όπως κι αν το ψάξεις! οπότε μαλλον κλτρα ν μεινουν στα καινούρια τους σπίτια..εξάλλου αν είναι έτσι γτ δεν έμειναν?!
    ευχαριστώ για το χρόνο σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία το έθεσες! :)
    Όμως τον πόνο που προκαλεί η φυγή τον παίρνει πίσω ο γυρισμός; Ή μήπως φέρνει μεγαλύτερο;
    Δεν θα καταλήξω ποτέ σ'αυτό νομίζω! :Ρ
    Πάντως θα συμφωνήσω ακράδαντα με το ότι στα "εγκαταλελειμμένα" σπίτια μπορεί να μη βρεις τίποτα πια, όμως πάντα θα τα νοσταλγείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή