Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Θεωρία Νο42: μη χαθείς από το χάρτη

Μπορούμε να μοιραστούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας με κάποιον αλλά όχι να του το δώσουμε... Φαντάσου να κόψεις το χέρι σου και να του το χαρίσεις. Όσο κοντά σου κι αν είναι αυτός ο κάποιος, εσύ θα είσαι για πάντα πια με ένα χέρι. Κι αργά ή γρήγορα,θα βρεθείς αντιμέτωπος με την αλήθεια: όσο κι αν σε αγαπά,θα προτιμούσε να ήσουν αρτιμελής!
Γι' αυτό όσο κι αν θέλεις να τα δώσεις όλα σε μια οποιαδήποτε σχέση, να θυμάσαι να κρατάς και για τον εαυτό σου. Γιατί έτσι κάνει κι αυτός που έχεις απέναντί σου-ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις ή δεν το δέχεσαι.
Βέβαια, τώρα θα μου πεις, κι αν εχω έντονες επιφυλάξεις πώς θα ζήσω τις στιγμές?! Μα, δε μίλησε κανείς για έντονες επιφυλάξεις!! Αλλά καλό θα ήταν να μη φτάσεις σε σημείο που θα χαθείς εσύ ο ίδιος απ'το χάρτη...

4 σχόλια:

  1. Σωστότατο,αλλά ο έχων δύο χέρια να δίνει το ένα...δηλαδή ίσως έτσι δείξεις ότι αυτο το άτομο είναι το άλλο σου μισό....;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία η έκφραση "άλλο σου μισό" και το να το νιώθεις, αλλά νομίζω προτιμώ να είμαι ολοκληρη ασχέτως άλλων και κάποια στιγμή να βρω το "άλλο μου εγώ"(αυτό που σιγομουρμουρίζει- εγώ μισώ ό,τι χωρίζει! -> http://www.youtube.com/watch?v=4Va5u58lykQ )
    στην τελική αυτό που δηλώνει το ποστ αυτό είναι ακριβώς το οτι όποιος κι αν είναι απέναντί σου, όσο κι αν τον αγαπάς δε θα πρέπει να τον αγαπάς πιο πολύ από εσένα(όχι με την εγωιστικη έννοια, αλλά μ αυτή της επιβίωσης!), για να μη χαθείς εσύ κάποια στιγμή και υπάρχει μονο "ο άλλος"! εξάλλου κι αυτός ο άλλος θα σε προτιμούσε αρτιμελή κι όχι αγνοοούμενο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή