Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Θεωρία Νο45: Στίγματα

Στιγμές. Λιγότερες ή περισσότερες.. μπορεί και παραπάνω από μία περίοδοι της ζωής μας.. μας στιγματίζουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Κι εμείς το καταλαβαίνουμε ίσως αργά...ή απλά αργούμε να το δεχτούμε. Το δεχόμαστε όμως όταν απλά το εξομολογούμαστε σε άλλους ή όταν έρθει η ώρα να το ζήσουμε...?!?? Εξάλλου τα λόγια, τελικά, δεν αποδεικνύουν και πολλά!
Κι όταν έρθει αυτή η ώρα(να το ξαναζήσουμε μάλλον δλδ!), τι μας φταίνε οι άλλοι που το περνάνε μαζί μας..?! Αλλά πάντα έτσι δεν πάει, οι επόμενοι να πληρώνουν τα των προηγούμενων...?!??

4 σχόλια:

  1. Ή δεν το δεχόμαστε ποτέ....μόνο αν το εξομολογηθούμε,ναι..έχεις δίκιο!αλλά πάντα οι επόμενοι πληρώνουν αυτά των προηγούμενων,ευτυχώς ή δυστυχώς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμμμ εχς δίκιο Νικόλ..ή δεν το δεχομαστε ποτέ προσπαθώντας να το αλλάξουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να πω? να πω οτι εχεις αδικο οχι, κανενας δεν αλλαζει δυστιχως το χειροτερο ειναι οταν ο επομενος πληρωνει λαθη αλλωνων! ειναι κριμα και αδικο, αλλα κανεις δεν ειπε ποτε οτι η ζωη ειναι δικαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Siren Girl, όντως κανείς δεν είπε ότι η ζωή είναι δίκαιη ή εύκολη..το θέμα είναι όταν εξαρτάται από σένα να προσπαθήσεις να γίνεις δίκαιη και σωστή! αλλά να μπορείς να καταλάβεις και τον άλλον που είναι απέναντί σου και ίσως με τη σειρά του βγάλει σε σένα τα των προηγούμενων.. τώρα αν αλλάζει κανείς ή όχι, μάλλον είναι μεγάλη κουβέντα κ η απάντηση πλ δύσκολη και περίπλοκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή