Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Θεωρία Νο49: όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνομοτεί

..για να το καταφέρεις και να τ'αποκτήσεις ή για ν'απομακρυνθεί και να το χάσεις?!??
ιδού η απορία...!! Γιατί αν με το σύμπαν εννοούμε και τους ανθρώπους γύρω μας, δυστυχώς ίσως καταλήξουμε στο δεύτερο, καθώς οι περισσότεροι και μονο στην ιδέα ότι θα τα καταφέρεις σε φθονούν και προσπαθούν να σ'απομακρύνουν.. απ'τν άλλη αν το θες τοσο πολύ τί το θες το σύμπαν?!δικιά σου υπόθεση είναι! χαχ κι όμως η στήριξη πάντα βοηθά κι όλοι μας λίγη βοήθεια τη χρειαζόμαστε...κι ας είμαστε αρκετά εγωιστές για να το παραδεχτούμε! το θέμα είναι την έχουμε όταν τη χρειαζόμαστε στ'αληθεια?? και πότε ειναι αυτό το "όταν" δλδ?!??

wondering eyes Pictures, Images and Photos

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομίζω πως το "σύμπαν" μας δίνει ευκαιρίες μερικές φορές. απο εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας ;)

    *εγώ λέω και το άλλο: αν είναι κάτι να "έρθει", ας σου "έρθει" τη στιγμή που θα σαι απόλυτα έτοιμος γι αυτό!

    φιλιά πριγκιπέσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμμ μ'αρέσει η αποψή σου!! :) σου στέλνω φιλάκια και σου εύχομαι πολλές ευκαιρίες "όταν" ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα
    Εγώ θεωρώ ότι αν κάτι το θες πάρα πολύ και νιώθεις μια σιγουριά, τότε θα το αποκτήσεις. Και προσοχή, όταν λέω σιγουριά, εννοώ μια αισοδοξία που σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ο άρχοντας του κόσμου.
    Ναι, είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να νιώσεις τη σιγουριά του "γαμάω και δέρνω" αλλά αν το νιώσεις, τίποτα δε σε σταματάει... Πίστεψέ με.
    Το σύμπαν θα συνομοτεί εναντίον σου μόνο όταν αρχίσεις να φοβάσαι μήπως δεν αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Ναι, είναι παιχνίδι σκέψης τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sarper? νομίζω πως καταλαβαίνω αυτή την αίσθηση που λες, αρκεί να ειναι συνδιασμός αισιοδοξίας και επίγνωσης δυνατοτήτων, γιατί αλλιώς κρύβονται αρκετοί κίνδυνοι !
    αν το θες τοσο πολύ τί το θες το σύμπαν?!δικιά σου υπόθεση είναι! ωστόσο συμφνωνώ γιατί όπως λέω και στην αναρτηση "αν το θες τοσο πολύ τί το θες το σύμπαν?!δικιά σου υπόθεση είναι!".. αλλά επιμένω και στο ότι πάντα μια βοήθεια με τον έναν ή τν άλλο τρόπο τη χρειαζόμαστε-δν ειμαστε τοσο δυνατά πλάσματα όσο ισχυριζόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή