Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Θεωρία Νο50: Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Σωστός και σοφός για ακόμη μία φορά ο λαός!!
Κι αυτή η παροιμία μοιάζει και με "τα 'θελες και τα 'παθες" ! Γιατί αν το καλοσκεφτείς, αν δεν τα θελες θα ειχες προετοιμαστεί κατάλληλα για να μην τα παθεις! τι μου παραπονιέσαι τώρα?
Ξέρεις ότι θα πεινάεις, βάλε ενα φαϊ στο φουρνο να ειναι έτοιμο το μεσημέρι ή έστω σκέψου τι θα παραγγείλεις! :Ρ
Θα χρειαστεί να διαβάσεις για την εξεταστική σου, μη μου τρέχεις στις παραλίες με την πρώτη ζεστούλα γτ μετά που θα έρθει ο καύσωνας και θα ξεροσταλιάζεις θα πρέπει να μείνεις μεσα μπας κ ξεροσταλιάσεις λιγότερο μέσα στον Αύγουστο και τν Σεπτέμβρη!! εμ, έτσι είναι αυτά ψυχούλααα ! πώς να το κάνουμε?!
...και τώρα άσε τους άλλους να πλατσουρίζουν για σένα και το κεφάλι μέσα :) στην τελική, καθένας κάνει τις επιλογές του..άλλοι απλά πεινάνε, άλλοι σκραφίζονται κατι να ξεγελάσουν την πείνα τους, άλλοι κάτι θα βρούνε να φανε για να χορτάσουν και κάποιοι αλλοι...έχουν απλά μαγειρέψει από νωρίτερα!!! Τώρα ποιοί είναι φρόνιμοι και ποιοί όχι i don't mind !! καλησπερεεεεεες και τα δροσερά φιλιά μου γιατί έχουν ήδη πιάσει οι ζέστεεεες!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Καλά για ακόμη μια φορά πήρες μια γενική αλήθεια και την ανέπτυξες όσο πιο κατανοητά μπορούσες....Καλώωωωωωωωως....όμορφο Post με μια τεράααααστια δόση αλήθειας...συμφωνώ απόλυτα με όλα οπότεεεεεεεεε....:) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα βασικά είναι αυτό που λέμε "καθένας με τον πόνο του"...θα μπορούσα να φέρω άπειρα παραδείγματα που να εξηγούν τον τίτλο ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή σε βρίσκω πριγκιπέσσα αλλά φαντάσου έναν κόσμο όπου όλοι θα είχαν "μαγειρέψει, πριν πεινάσουν"..

    Ακούγεται βαρετό το να είναι όλοι προετοιμασμένοι για όλα..

    Και στο κάτω κάτω υπάρχει ένα ενδιαφέρον όταν συμβαίνει κάτι απρόοπτο ή κατι για το οποίο δεν ήσουν προετοιμασμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να αφήνουμε τα πάντα για την τελευταία στιγμή..

    I mean, που πήγε ο αυθορμητισμός μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή