Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Θεωρία Νο68: people always leave..

Το θέμα είναι πότε θα φύγουν, πώς και τί θα αφήσουν πίσω τους! Γιατί αν τα πάρουν όλα μαζι τους, αν τα σβήσουν όλα και δε σου μείνει τπτ εσένα ούτε καν ως γλυκιά τους ανάμνηση, εύχεσαι να μην τους είχες γνωρισει... Αν όμως το κάνουν όσο πιο ανώδυνα μπορούν κι ετσι σου επιτρέπουν να σχηματίζεται το χαμόγελο στα χείλη σου κ μόνο με τη σκέψη τους..τότε μπράβο τους! Και μπράβο σου κι εσένα για την τύχη σου(γιατί ξέρεις δεν είναι εύκολο πράγμα να βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους)!!

Θέλει προσοχή όμως εεε! Είτε της πρώτης είτε της δεύτερης κατηγορίας ο άνθρωπος που "έχασες", που σου έφυγε, πρόσεχε να μην περιμένεις τα ίδια απ'τους άλλους... ούτε όμως να πιστεύεις πώς τέτοιος άλλος δε θα βρεθεί!! Ύπουλες οι εξελίξεις, να το θυμάσαι..

5 σχόλια:

  1. Αχ! Φαυλος κυκλος.. Ανθρωποι που φευγουν και ανθρωποι που ερχονται για να φυγουν..

    Αλλα οπως τα λες ειναι. Σημασια εχει τι κρατας απο τον καθεναν. Αν καποιος ομως πραγματικα αξιζει να βρισκεται στη ζωη σου τοτε θα μεινει για παντα εκει!

    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "φαύλος κύκλος".. εχεις point!
    και ναι όσοι αξίζουν μένουν, αρκεί να τους το επιτρέψεις κι εσύ όμως! συν του ότι το να μείνει κάποιος δε σημαίνει να είναι καθημερινα διπλα σου σωματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. people always leave.. το έχω κολλημένο στην ντουλάπα μου(σούπερ αισιόδοξη) :p
    Συμφωνώ αρκετά μαζί σου, αλλά μάλλον πρέπει να τους βλέπουμε όλους με χαμόγελο, ωστέ να προχωρήσουμε. Αν σκεφτείς ότι η πρώτη κατηγορία μόνο κακό θα μας έκανε, καλύτερα να χαμογελάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ μεγάλη και πικρή αλήθεια.. :/
    άλλοι φεύγουν τη λάθος στιγμή και άλλοι έρχονται όταν πρέπει για να αναπληρώσουν το κενο..
    ότι και αν αφησουν όμως , ότι και αν πάρουν, η ζωή προχωρά .. ^ κρατάμε τα όμορφα και προχωράμε^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία αντιμετώπιση Δaνaη :)
    κι είναι πολύ όμορφο όταν μπορείς να το κάνεις.. όταν αργότερα θα κοιτάξεις πίσω και θα σχηματιστεί ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή