Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Θεωρία Νο70: Ανασφάλειες στοπ.

Πριν βγεις έξω, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη.. εκείνη τη στιγμή μην ψάξεις για το τσουλούφι που πετάει, για το παραπάνω ρουζ-κραγιόν ή το οποιοδήποτε ψεγάδι πάνω σου. Χαμογέλα και δες πόσο όμορφη-γοητευτική-σαγηνευτική είσαι και πες στον εαυτό σου πόσο ωραία θα περάσεις! (you are sexy and you know it!)
Όταν βγεις έξω με τη φίλη σου που είναι "θεά" όπως λες, μην αρχίσεις να νιώθεις αόρατη και ασήμαντη και μαζευτείς σε μια γωνία... Αν δεν το πιστέψεις εσύ για σένα δε θα το κάνει κανείς! Ανέδειξε το χαμόγελό σου, την ομορφιά σου, την ευστροφία σου και όποιο άλλο ατού σου και κλέψε την παράσταση, ακόμη κι ως "ημίθεα" !!
Όταν σ' ενδιαφέρει κάτι, κυνήγησέ το! Μη σε πιάνουν οι ανασφάλειες "δε μου αξίζει", "δεν είμαι αρκετά καλή", "δεν είναι για μένα" κ.α. παρεμφερή! Σου το ξαναλέω: αν δεν το πιστέψεις εσύ για σένα δε θα το κάνει κανείς!
Υπάρχουν άτομα εκεί έξω που τους έδειξες και ότι το αξίζεις και ότι παραείσαι καλή και ότι είναι για σένα! Κι αυτό το κατάφερες εσύ με την άνεσή σου και την αυτοπεποίθησή σου... Η αυτοπεποίθησή σου είναι που σε κάνει ελκυστική. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες καιιι "μονόν λαβέ" ;)

4 σχόλια:

 1. Μ άρεσε.
  Γιατί όσοι φαινόμαστε τελείως ακομπλεξάριστοι και ασφαλείς, είμαστε οι πιο ανασφαλείς τελικά ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. *Douli* ευχαριστώ για το χρόνο σου :)
  Και ναι, νομίζω έχεις δίκιο..! οπότε σιγά σιγά ας το αφήνουμε στην άκρη όλο αυτο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαχα. μου θυμίσες πολύ εμένα ^

  παρολο που είμαι έτσι όπως περιέγραψες στο κείμενο.. συμφωνώ απόλυτα :)

  'αν δεν το πιστέψεις εσύ για σένα δε θα το κάνει κανείς!'

  ΑπάντησηΔιαγραφή