Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Θεωρία Νο71: προσοχή στους απογοητευτικούς !

Υπάρχουν πολλοί γοητευτικοί άνθρωποι εκεί έξω, όμως η αλήθεια ειναι ότι υπάρχουν ακόμη περισσότεροι απογοητευτκοί! γι' αυτό πρόσεχέ τους αυτούς τους τελευταίους όταν μπαίνουν αθόρυβα στη ζωή σου...συνηθως κανουν θορυβο οταν φευγουν! Και να μην πιστευεις εκεινους που σου λενε μεγαλα λογια για να σε κερδισουν..συνηθως φευγουν αμιλητοι.. Οταν καποιος σου λεει "σ'αγαπω" χωρις να σε βλεπει, μην περιμενεις να σου πει "φευγω" και να σε κοιταει...!!!

2 σχόλια:

  1. Χμμμ...Οι ανθρωποι λεμε πολλα οι γοητευτικοι και οι απογοητευτικοι. Γιατι αν ο αλλος ειναι χαχαχα και χουχουχου και ποτε του δεν τον πιανει μια απογνωση για την ζωη, που ανεξαρτητως αφορμης, πιανει ολους αυτους που αισθανονται λεπτα συναισθηματα, τοτε δυστυχως δεν ειναι ευθυνη δικη σου. Αν θελουμε ανθρωπους στην ζωη μας γοητευτικους τοτε ας μπορουμε να γοητευτουμε και απο αυτα που δεν περιμενουμε να δουμε η να ακουσουμε, και απο σκεψεις η λογια που δεν μας αρεσουν. Η γοητεια κοιταει περα απο το καλο η το κακο, το σωστο η το λαθος νομιζω.

    Την καλησπερα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα Αλχημιστή!
    όντως το γοητευτικό είναι πέρα από το καλό ή το κακό, το σωστό κ το λάθος και για τον καθένα μπορεί να βρεθεί αλλού! (βεβαια οι εννοιες καλο-κακό και σωστό-λάθος είναι ακόμη πιο σχετικές αλλά αυτό είναι άλλο!) Και νομίζω πως αυτό που λες είναι να εκτιμάμε κι αυτά που δεν περιμέναμε αλλά έγιναν..και συημφωνώ. Σίγουρα δεν μπορείς να απαιτείς απ'τν άλλον αυτό που έχεις ήδη σκεφτεί ή νιώσει, ούτε να περιμένεις να βλέπει απ'την ίδια οπτική γωνία με σένα τα πράγματα.

    Και κάπου εδώ μου έρχεται στο μυαλό ότι για να σε απογοητεύσει κάποιος (όπως και για να σε πληγώσει) πρέπει να του έχεις δώσει εσύ το δικαίωμα... όπως και πολλά άλλα δλδ είναι κι αυτό σχέση δράσης-αντίδρασης ας το πω! οπότε μάλλον αυτό που θέλω να περάσω με αυτό το ποστ είναι "προσοχή σε ποιούς δίνει το δικαίωμα να σε απογοητεύσουν" ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή